home-page
home-page

Meer bomen

8
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Meer bomen

Meer bomen in de Carnotstraat
Dit project wil één extra boom ter hoogte van de Elisabethzaal in de Carnotstraat en één ter hoogte van de kruising Kerkstraat-Carnotstraat.
Kevin L. van Volt Antwerpen
0 0
lees meer

Meer bomen

2 bomen in de Lange Slachterijstraat
Vroeger waren er in deze straat verschillende vleesverwerkende bedrijven. Stilaan komen er steeds meer mensen wonen in deze oude handelspanden. De straat is momenteel nogal grijs en grauw. Dit project wil graag twee bomen planten om de straat groener en aangenamer te maken.
Joke L.
0 0
lees meer

Meer bomen

Bomen redden met verloren water
Op Luchtbal sterven elk jaar veel jonge boompjes door watertekort. Dit project wil buren een aantal boompjes laten 'adopteren' zodat zij deze bomen regelmatig water geven. Dat water komt uit een waterton die aan een dak geplaatst wordt.
Jeroen D.
0 0
lees meer

Meer bomen

2 bomen voor de bewoners én de leerlingen in de Demerstraat
Dit project plant twee bomen in de Demerstraat om de straat van Basisschool 't Spoor zo iets groener te maken, om Park Spoor Noord meer door te trekken in wijk den Dam, om de straat wat 'zachter' te maken en om het verkeer af te remmen.
Joke L. van Ouders op 't Spoor
0 0
lees meer

Meer bomen

Schaduw in Park Spoor Noord

Naast het volleybalveld komen 3 of 4 extra bomen (dezelfde soort en op dezelfde lijnen als op de nabijgelegen parking). Supporters en toeschouwers kunnen dan in de schaduw toekijken in plaats van in de blakende zon.

Modou M.
0 0
lees meer

Meer bomen

De buurtboomgaard
Stel je voor: wandelen tussen de fruitbomen, op een bankje gaan zitten om een boekje te lezen en tegelijkertijd genieten van een vers geplukt stuk fruit. 'De buurtboomgaard' wil 10 laagstam fruitbomen aanplanten en een ontmoetingsplek creëren.
Diether G. van SAAMO Antwerpen vzw
3 0
lees meer

Meer bomen

Natiebuurt, groene buurt
Om de Natiebuurt in Antwerpen-Noord groener en leefbaarder te maken wil dit project 9 bomen aanplanten in die straten waar nu weinig of geen planten zijn.
Magali E.
0 0
lees meer

Meer bomen

Bomen op de Oudaan
Op de Oudaan staat reeds een mooie boom. Maar er is langs beide zijden van de straat nog voldoende ruimte om tien nieuwe, kleinere bomen te planten.
Roos M.
0 0
lees meer