Skip to main content
home-page
home-page

Toegankelijke straten en pleinen

5
0

De projecten

Willekeurig
Populair
Recent
Toegankelijke oversteek Alexander Farneseplein/Gloriantlaan
Dit project wil een toegankelijker voetpad en oversteekplaats voor minder mobiele gebruikers door het plaatsen van schuine boordranden aan de kruising van het Alexander Farneseplein en de Gloriantlaan ter hoogte van de bushaltes.
Esther d. van OC Katrinahof
0 0
lees meer
Rolstoelvriendelijke oversteek Thonetlaan/Goethestraat
Eén van de woonhuizen van Katrinahof in de Goethestraat ligt aan het kruispunt met de Thonetlaan. Dit project wil schuine boordranden plaatsen aan deze oversteekplaats voor een betere toegankelijkheid.
Esther d. van OC Katrinahof
0 0
lees meer
Terninckstraat toegankelijk voor mensen met een beperking
Aan de Terninckstraat zijn een aantal voorzieningen gevestigd voor mensen met een beperking. Door bijkomende aanpassingen binnen het publiek domein wil dit project de voorzieningen en de omgeving beter toegankelijk maken voor alle inwoners, met en zonder beperking.
Cees v. van Heder
0 0
lees meer
Obstakelvrij

Dit project wil de toegankelijkheid op de voetpaden vergroten in de wijk rond de Markgravelei. Daarnaast wil de vzw samen met de buurt op zoek gaan naar oplossingen voor de vele fietsen, steps, … die nu op de smalle stoep geparkeerd staan. Ze willen meer verbinding maken tussen de buurt en de vele blinden en slechtzienden die er dagelijks komen en leven, en samen zoeken naar duurzame oplossingen.

Claudia M. van de Markgrave vzw
0 0
lees meer
Toegankelijke oversteek Guicciardstraat/Alexander Farneseplein
Dit project wil op deze oversteekplaats een betere toegankelijkheid realiseren van het openbaar domein op Linkeroever voor minder mobiele gebruikers door het plaatsen van schuine boordranden.
Esther d. van OC Katrinahof
0 0
lees meer