Buurtconcerten en -feesten

6
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Buurtconcerten en -feesten

Zuiderburen Festival
‘t Zuid verdient zijn 2-daags buurtfeest en dat probeert probeert vzw Oostwestzuidbest al enkele jaren met veel plezier te verwezenlijken. Door de huidige context wordt het echter enorm moeilijk om dit in 2021 duurzaam te organiseren zonder financiële steun.
Samuel S. van OostWestZuidBest vzw
1 0
lees meer

Buurtconcerten en -feesten

Ontmoeting inspireert
‘Ontmoeting inspireert’ is een buurthappening in het nieuwe ontmoetingscentrum Campus Stad (Heder VZW). Dit project zet de deuren open voor de buren, maakt de troeven bekend, brengt de buurt bijeen en inspireert mensen. Voor mensen die op zoek zijn naar lotgenoten, sociale contacten, vrijblijvende ontmoetingen en zinvolle activiteiten in het kader van een onbepaalde therapie, namelijk het leven zelf.
Evy V. van Heder
0 0
lees meer

Buurtconcerten en -feesten

Langste lekkere wijktafel
Samen koken en eten verbindt mensen en culturen. Daarom wil wijkcomité Willibrordus de wijkbewoners en de lokale horeca samen laten koken. Daarna eten ze al dat lekkers samen op aan een gezellige en lange tafel in het midden van de Kerkstraat.
Johan R. van Wijkcomité Willibrordus
0 0
lees meer

Buurtconcerten en -feesten

Babelfestival

In navolging van de Toren van Babel en de BabelBühne op de voormalige slachthuissite biedt dit project weer een zomer vol festiviteiten voor de wijk Dam met oog voor meertaligheid en diversiteit.

Sara D. van rooftoptiger vzw
0 0
lees meer

Buurtconcerten en -feesten

Maandelijks zomers buurtconcert op het Onder Stroom plein
Onder Stroom is een broedplaats voor creatieve en ondernemende zielen midden in de stad. Ze organiseren een maandelijks buurtfeest tijdens de zomermaanden (juni tem sept). Het evenement zal volledig gratis zijn voor iedereen. De focus ligt op de creatie van een laagdrempelig en experimenteel buurtevenement, met uitsluitend Antwerpse artiesten.
Vincent P. van Onder Stroom vzw
0 0
lees meer

Buurtconcerten en -feesten

Oor om oog doet het lokaal
OOO is een nieuw concept in het filmhuis Klappei. Elke eerste zaterdag van de maand kiest een artiest (muzikant, band, dj, ...) zijn/haar/hun favoriete film, die na een optreden wordt vertoond. Heel de buurt is welkom!
Patrick A. van Filmhuis Klappei
0 0
lees meer