Zet je buurt in beweging

6
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Zet je buurt in beweging

Zet HET KIEL in beweging!
Het project wil zoveel mogelijk buurtbewoners in beweging brengen door samen te werken met sportorganisaties, sociale partners, scholen en jeugdwerkingen. Er worden laagdrempelige, doelgroepgerichte initiatieven uitgewerkt. BVAC werft hiervoor een voltijdse medewerker aan.
Betty A. van Beerschot Vrienden Atletiek Club
1 0
lees meer

Zet je buurt in beweging

Fiets er op los

Fietsen is niet in alle culturen even vanzelfsprekend, maar het is wel een gewoonte in België. Een bewoonster wil vrouwen die vroeger als kind gefietst hebben, ondersteunen om met de fiets Antwerpen te ontdekken.

Ferhan K.
0 0
lees meer

Zet je buurt in beweging

Kleuterbasket
Basketbalclub Willibies Antwerpen start met een wekelijkse balvaardigheidstraining voor kinderen uit de derde kleuterklas. Kleuters krijgen op die manier de gelegenheid om op recreatieve wijze kennis te maken met sporten in clubverband.
Johan R. van Willibies Antwerpen
0 0
lees meer

Zet je buurt in beweging

Unieke pingpongtafels voor jong en oud
King Of Pong zet het concept ping pong op z’n kop. Er wordt gespeeld met knotsgekke regels (speel met je gsm i.p.v. een pingpongpalet) en op pingpongtafels in alle vormen en kleuren. King Of Pong wil graag een permanente outdoor pingpongtafel bouwen op het Stroomplein.
Vincent P. van Onder Stroom vzw
0 0
lees meer

Zet je buurt in beweging

Sporten binnen en buiten
Een breder aanbod van sport creëren voor de jongeren en vrouwen van Linkeroever die door kansarmoede en/of andere onderliggende redenen niet de kans krijgen om dagelijks of wekelijks te bewegen.
Ruth Z. van vzw Formaat
0 0
lees meer

Zet je buurt in beweging

Avondwandelingen - Antwerp by night

Dit project promoot avondwandelingen als gezond en gezellig alternatief voor schermtijd. Er worden aantrekkelijke wandelroutes in de verschillende wijken uitgewerkt en een sociaal mediaplatform wordt gebouwd om ontmoeting tussen avondwandelaars te stimuleren.

Tine M.
0 0
lees meer