home-page
home-page

Plek om te studeren

6
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Plek om te studeren

Zorghelden aan de tablet
Dit project leent tablets uit aan de cursisten van de opleidingen Zorgkundige en JATZ (Jongeren Actief in de ThuisZorg). Competentie- en attitudeversterking en moeilijke leersituaties ombuigen naar een succesverhaal is het doel. Gevolg: meer zorghelden.
Robby D. van thuiszorg vleminckveld
1 0
lees meer

Plek om te studeren

Bijlessen tegen corona-achterstand
Dit project zal één op één bijlessen organiseren om de jeugd te helpen die een achterstand hebben opgelopen door onder andere de gevolgen van corona & de lockdown.
Fidèle M.
0 0
lees meer

Plek om te studeren

't Ergohuisje
't Ergohuisje biedt met een 2/5de medewerker minstens 120 momenten huiswerkbegeleiding en leertherapie aan kinderen en jongeren met leer- en/of ontwikkelingsstoornissen.
Yael S.
0 0
lees meer

Plek om te studeren

Huiswerkhandje vzw
Dit project steekt 4 dagen per week een handje toe, zo worden de kinderen het huiswerk nooit moe. In het huiswerkhandje leren 15 à 20 lagere schoolkinderen uit kansarme gezinnen op de juiste manier studeren. Ze krijgen er ook tools aangereikt om op school de juiste leermethodes te hanteren. Een 2/5de medewerker staat hiervoor in.
Sara D.
0 0
lees meer

Plek om te studeren

Huiswerkondersteuning 3.0
Jeugdhuis 2050 voorzag de voorbije jaren huiswerkondersteuning voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Dit is iets dat ze graag zouden willen uitbreiden naar tieners tussen 12 en 16 jaar. Twee keer per week is er twee uur huiswerkbegeleiding.
Ruth Z. van vzw Formaat
0 0
lees meer

Plek om te studeren

Gezonde geest in een gezond lichaam
Basketbalclub Willibies Antwerpen biedt wekelijks huiswerkbegeleiding aan voor clubleden en buurtkinderen. Het bestaande project wordt verdergezet. De achterliggende gedachte is dat goede schoolresultaten en sportief succes hand in hand gaan. Er is extra aandacht voor kansarmen.
Johan R. van Willibies Antwerpen
0 0
lees meer